< Назад

Беговска Бедија

Биографија: (Скопје, 22.01.1951 - ) Македонска театарска и филмска актерка.

Филмографија:

1993: Македонска сага ( Споредна улога, )
1997: Преку езерото ( Споредна улога, )
2005: Контакт ( Споредна улога, )
2013: Трето полувреме ( Споредна улога, )