< Назад

Гошевска-Живковиќ Фана

Биографија: (Битола, 1973 - ) Во 1996 година дипломира на Факултетот за Драмски уметности во Скопје, отсек филмска и ТВ монтажа. Активно работи како монтажер на документарни филмови и ТВ емисии во ТВ Телма, Скопје.

Филмографија:

1998: In Continuo ( Асистент на монтажа, )
2000: Мис Амнезија ( Монтажа, )
2000: Хофманова 13 ( Монтажа, )