< Назад

„Игра и спас“ на Фестивал во Нови Сад

  • image description12/17/2013 10:02:16 AM
Краткометражниот филм „Игра и Спас“ во режија на Горан Тренчовски и во продукција на Револушн, беше прикажан на годинешното издание на Фестивалот "Shortz" во Нови Сад, Србија.

Филмот е единствениот селектиран од Македонија и ќе се натпреварува во тематската селекција „Мала продавница на социјални стравувања“.