< Назад

Радосно детство

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 23 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1950

Содржина: Грижата на заедницата за воспитувањето, разонодата и одморот на нејзините најмлади членови.

Автори: