< Назад

Скопски магазин

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 4 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1953

Содржина: Продавници и складишта со стока за широка потрошувачка на претпријатието „Скопски магазин“.

Автори: