< Назад

Тито меѓу нас

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 15 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1953

Содржина: Престојот на претседателот Тито во Скопје на Денот на востанието на народот во Македонија, 11 Октомври.

Автори: