< Назад

Втор конгрес на СКМ

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 7 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1954

Содржина: Од работата на Вториот конгрес на Сојузот на комунистите на Македонија, делегати, дискусии и решенија.

Автори:


Фотографии: