< Назад

Премонтажа

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 6 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1966

Содржина: Филм-колаж монтиран од рестлови на документарни и кратки филмови на Вардар филм.

Автори:

Режија: Недков Кочо
Сценарио: Недков Кочо
Организатор на снимање: Вељковиќ Предраг

Фотографии: