< Назад

Груби Феми

Филмографија:

1976: Најдолгиот пат ( Споредна улога, )
1980: Време, води ( Споредна улога, )
1981: Црвениот коњ ( Споредна улога, )
1987: Хај-фај ( Споредна улога, )
1993: Македонска сага ( Споредна улога, )
1997: Џипси меџик ( Споредна улога, )
1997: Преку езерото ( Споредна улога, )
2003: Како лош сон ( Споредна улога, )
2003: Чекор пред времето ( Актер, )