КИНОТЕКА НА МАКЕДОНИЈА


                        АВСТРАЛИЈА

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 82 минути

Звук: Да

Во боја: во боја

Година: 1976

Режија: Попов Стојан - Столе

Сценарио: Павловски Божин

Монтажа: Грбевски Димитар

Снимател: Михајловски Бранко

Музика: Аврамовски Ристо

Тон: Паковски Глигор

Монтажа на тон: Паковски Глигор

Организатор на снимање: Теофиловски Ристо - Риџвеј

Назад

COPYRIGHT (C) 2015 CINEMATHEQUE OF MACEDONIA. ALL RIGHTS RESERVED.