КИНОТЕКА НА МАКЕДОНИЈА


                                 ДАЕ

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 16 минути

Звук: Да

Во боја: во боја

Година: 1979

Режија: Попов Стојан - Столе

Сценарио: Поповски Анте

Монтажа: Грбевски Димитар

Снимател: Самоиловски Мишо

Тон: Паковски Глигор

Асистент снимател: Самоиловски Владимир

Монтажа на тон: Паковски Глигор

Организатор на снимање: Теофиловски Ристо - Риџвеј

Избор на музика: Попов Стојан - Столе

Назад            

COPYRIGHT (C) 2015 CINEMATHEQUE OF MACEDONIA. ALL RIGHTS RESERVED.