КИНОТЕКА НА МАКЕДОНИЈА


           МАКЕДОНИЈА ВО СЛИКИ

Род: Документарен филм

Времетраење: 10 минути

Звук: Не

Во боја: црно-бел

Година: 1923

Режија: Јовков Арсениј

Сценарио: Јовков Арсениј

Назад

COPYRIGHT (C) 2015 CINEMATHEQUE OF MACEDONIA. ALL RIGHTS RESERVED.