< Назад

Попова Шапка

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 10 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1955

Содржина: Натпреварување на балканските скијачи за Шарпланинскот куп на Попова Шапка. Убавините на скијањето и на планината Шара.

Автори: