< Назад

Скротена стихија

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 16 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1956

Содржина: Борбата на луѓето со водената стихија за време на градењето на хидроцентралата Маврово.

Автори:


Фотографии: