< Назад

Во пресрет на изборите - втор дел

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 11 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1957

Содржина: Подготовки за изборите и предизборната активност на членовите на ССРНЈ во Скопје.

Автори:


Фотографии: