< Назад

Претседателот Тито се врати во земјата

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 8 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1959

Содржина: Враќањето на претседателот Тито во земјата, пречекот во Гевгелија, Неготино и Скопје. Митинг во Скопје.

Автори:


Фотографии: