< Назад

Животот во рацете на секундата

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 10 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1965

Содржина: Барајќи ги и укажувајќи на причините за се поголемиот број сообраќајни несреќи, филмот е еден вид апел за внимателно однесување на учесниците во сообраќајот.

Автори:


Други соработници:

асистент снимател -- Ристо Буклевски

Фотографии: