< Назад

Скопски железнички јазол

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 44 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1974

Содржина: Хронологија на изградбата на скопскиот железнички јазол.

Автори: