< Назад

Фабрика за акумулатори „Злетово“

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 13 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1977

Содржина: Приказ на подемот на фабриката за акумулатори „Злетово“.

Автори:


Фотографии: