< Назад

Автопат

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 50 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1985

Содржина: Автопатот ги спојува луѓето и земјите. Белешка за збиднувањата на автопатот од Европа низ цела Југославија.

Автори:


Фотографии: