< Назад

Патишта во СР Македонија

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 52 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1985

Содржина: Приказ на изградбата на патишта и реконструкција на целокупната патна мрежа во СР Македонија.

Автори: