< Назад

Стопанска Банка

Производство: „Вардар филм“ - Скопје

Жанр: пропаганден

Род: Документарен филм

Времетраење: 30 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1996

Содржина: Пригоден, наменски филм по повод 50-годишнината од формирањето на Стопанска Банка, со приказ на нејзината работа, експозитурите и соработниците.

Автори: