< Назад

Писмо

Производство: „Дигит Проп“ - Скопје, De Productie

Земја на потекло: Република Македонија, Холандија

Род: Краток игран филм

Времетраење: 40 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 2000

Содржина: Филмот зборува за еден поштар кој има „моќ” да ја знае содржината на писмата без да ги отвара и да ги предвиди последиците што тие писма ги предизвикуваат.

Напишано од м-р Сунчица Веселиновска

Автори:


Други соработници :
монтажа -- Menno Boerma
музика -- Cor Bolten
продуценти -- Annemiek Van Gorp, Rene Goossens
прв ас. на камера -- Сретен Паковски
втор ас. на камера -- Димо Попов
гардеробер -- Ouirine Van Nispen
шминкер -- Ingeborg Van Der Does
ас. монтажер -- Горан Ацевски
тон монтажер -- Ludo Keeris, Mark Nolens