< Назад

Ацевски Горан

Филмографија:

2000: Хофманова 13 ( Организатор на снимање, )
2000: Тунел ( Организатор на снимање, )
2000: Писмо ( Продуцент, )
2000: Излез (Exit) ( Организатор на снимање, )
2001: Тумба Маџари ( Продуцент, )
2002: Подгревање на вчерашниот ручек ( Продуцент, )
2004: Списокот на Тони Манџа ( Продуцент, )
2013: 409 ( Продуцент, )
2016: Cut Here ( Продуцент, )