< Назад

14 финале на фудбалскиот куп

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 9 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1961

Содржина: Приказ на фудбалскиот натпревар за купот на Маршалот Тито, 1961 година, што се одигра во Белград помеѓу скопскиот клуб Вардар и Вартекс од Вараждин.

Автори:


Фотографии: