< Назад

За нови достигања

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 12 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1963

Содржина: Предизборните митинзи и состаноци, како и денот на изборите за новиот Устав од 1963 година.

Автори:


Други соработници:

текст -- Љупчо Стојменски

Фотографии: