< Назад

Радост

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 11 минути

Тип: Филмска лента

Техника: вајдскрин

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1977

Содржина: Од самиот чин на раѓање па низ целото детство, во детската игра и творење, како чин на осознавање на светот, доминантно е чувството на радост.

Автори:

Асистент снимател: Стојков Слободан
Организатор на снимање: Вељковиќ Предраг

Фотографии: