< Назад

Црн бор

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 4 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1977

Содржина: Филм направен за рекламирање на производите на Дрвниот комбинат „Црн бор“ од Прилеп.

Автори:


Фотографии: