< Назад

Икар

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 14 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1979

Содржина: Филм за умеењето на човекот со своето знаење и способност да направи нешта кои многуте сништа на минатите генерации ќе ги направи возможни.

Автори:


Други соработници:

асистент режисер -- Александар Прошев