< Назад

Арсовски Миле

Биографија: (1947 - 28.10.2012)

Филмографија:

: Силно светнал ден ( Организатор на снимање, )
1982: Сунет ( Организатор на снимање, )
1986: Два букета рајско цвеќе ( Организатор на снимање, )
1987: Хај-фај ( Организатор на снимање, )
1988: Викенд на мртовци ( Организатор на снимање, )
1991: Тетовирање ( Организатор на снимање, )
1995: Ангели на отпад ( Организатор на снимање, )
1999: Време, живот ( Продуцент, )
2000: Роза ( Продуцент, )
2000: Глас ( Продуцент, )
2001: Јавна коња пауна ( Продуцент, )
2002: Судијата ( Директор на филм, )
2002: Генералот ( Продуцент, )
2004: Големата вода ( Продуцент, )