< Назад

Мистериозниот предмет

Производство: Вардар филм - Скопје

Земја на потекло: Република Македонија

Жанр: Слободна тема

Род: Краток игран филм

Времетраење: 11 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1982

Содржина: Филм за моќта на злото и за искушението, за алчноста и за кревкоста на пријателството што ги води двајцата пријатели до самоуништување, а сето тоа го користи некој трет.

Автори:


Фотографии: